avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cu respect îmi spuneti va rog si mie ce acte trebuie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cu respect îmi spuneti va rog si mie ce acte trebuie sa contina ...

Buna ziua îmi spuneti va rog si mie ce acte trebuie sa contina dosarul pentru stimulentul de insertie ?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: V2000 , utilizator 16:18, 4 August 2021
Buna ziua imi spuneti va rog daca acceste doua declarati (9) declaratia beneficiarului (10) declaratia celuilalt parinte pentru dosarul de stimulentul de insertie este obligaroriu ambele sa fie la dosar sau doar (9) declaratia beneficiarului ? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se depun actele pentru ccc? tudorcatalinaroxana tudorcatalinaroxana ce acte trebuie sa depun pt acordarea concadiului de ingrijire copil pana la 2 ani ?unde se depun aceste acte ? in ce termem de timp trebuie bepuse ? daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil jonny800902 jonny800902 As vrea sa stiu si eu exact cand trebuie sa depun dosarul pt indemnizatie crestere copil daca concediul de maternitate (cele 126 zile) se incheie pe 6 martie ... (vezi toată discuția)
Când se depune dosarul de indemnizație pentru creșterea copilului? alina_rea2002@yahoo.com alina_rea2002@yahoo.com Buna ziua! Eu am intrat in cm pe 6 iunie, am nascut pe 23 iunie. Când pot depune dosarul pentru indemnizație? După 126 de zile de cm? (vezi toată discuția)