O persoana care si-a luat 3 ani si 6 luni cu executare este inca libera, desi nu a facut apel. Stiu 100% asta. Cum este posibil asa ceva? Prin ce chichita legala?
Este posibil asa ceva.
Nu stiu insa mulți acest lucru.
Eu, având o experiență deosebit de vasta în domeniul proceselor penale și o vechime foarte îndelungată am întâlnit și astfel de situații.
Pana la scandalul cu arestarea lui Adrian Năstase se întâmpla destul de des asa ceva.
Sa inteleg ca tot va intra la un moment dat? Deja au trecut 2 luni. Poate ramane asa in stare de libertate si ani de zile? El in momentul acesta dealareste droguri in continuare ca si pana acum. Daca este prins dealarind droguri in aceasta perioada "ciudata juridic" ca sa zic asa, ce se intampla? Nou dosar? Presupun ca trebuie sa ma misc rapid pentru a ajuta la prinderea lui, altfel intra inauntru si nu mai poate fi prins. Oare mai am timp?
Multumesc pentru tot. Va voi contacta pentru o consultatie saptamana care vine. Incerc sa-l dau in gat si sa-l bag pe baiat.
Praf magic
ami marinca
lucrez intr-un club de noapte. am luat de 3 ori in viata mea praf magic. in momentul de fata mai am un plic de praf magic pentru consum propriu.
La o ... (vezi toată discuția)