avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Buna seara. Acum câteva luni am găsit legea prin ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Buna seara. Acum câteva luni am găsit legea prin care se specifica ...

Termen legal rezultat autopsie!
Buna seara. Acum câteva luni am găsit legea prin care se specifica că termenul legal în vedere eliberării rezultatului in urma autopsiei , răspunsul expertizei medico-legale ,este de 30 zile și maxim 60 zile in condițiile in care exista analize de laborator. Mă poate ajuta cineva va rog. Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2021
AdinaTopala, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:50, 20 Septembrie 2021
Fara document de plata nu cred ca s-a facut plata.
Puteti face dvs. plata (cu acceptul politiei) si daca veti castiga puteti solicita instantei sa aprobe recuperarea cheltuielilor de judecata de la partea care a pierdut. Dvs. veti depune la dosar chitanta cu care ati efectuat plata expertizei. Sa va pastrati o copie si sa cereti nr. de inregistrare de la arhiva tribunalului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza medico-legala modalitati plata mary6 mary6 La multi ani! Expertiza anatomo-patologica ceruta de autoritati intr-un caz de omor,deoarece intarzie sa apara din cauza neefectuarii prompte a platii de catre ... (vezi toată discuția)
Expertiza iml leonardy44 leonardy44 Buna ziua! care este pretul pentru o expertiza psihiatrica la iml? expertizqa se face cu persoana,nu cea in care persoana nu trebuie sa fie prezenta(doar ... (vezi toată discuția)
Plangere penala jetli jetli Buna ziua! Am depus o plangere penala impotriva unui medic. Nu am primit inca nici un raspuns la acea plangere, insa am primit o adresa, o informare precum ... (vezi toată discuția)