avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Antenele GSM existau pe bloc atunci cand ne-am mutat. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Antenele GSM existau pe bloc atunci cand ne-am mutat. Nu m-a ...

Antenele GSM existau pe bloc atunci cand ne-am mutat. Nu m-a intrebat nimeni daca sunt de acord sau nu. Mai deranjant este ca nimeni nu stie, cu exceptia presedintelui de asociatie, cati bani se incaseaza pe aceste antene. Cum si de unde pot sa obtin contractul cu proprietarii antenelor?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 13:08, 4 August 2021
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
faceti cerere scrisa catre presedinte privind veniturile(normal trebuie sa fie afisat la intretinere ca si venit,impreuna cu lista) ...nu trebuia sa va intrebe nimeni daca sunteti de acord sau nu(acordul a fost dat de fostul proprietar...dvs aveti de ales daca cumparati sau nu ap in aceste conditii)
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa va puna la dispozitie raportul juridic justificativ
Presedintele de asociatie detine obligatia legala sa raspunda in termen de 10 zile
Multumesc
Sa va arate si unde sunt banii incasati pana acum. In ce cont i-a depusm
Legea este, in general, foarte generoasa cu termenele de raspuns. 10 zile inca este un termen scurt, dar totusi suficient pentru a plimba sumele. Cred ca stiu in ce cont sunt incasarile, dar poate gresesc ca gandesc asa...
"normal trebuie sa fie afisat la intretinere ca si venit, impreuna cu lista". Si ce daca este "normal"?, cu siguranta cineva a "uitat" sa puna afisul. Si iar ma duce gandul ca poate gresesc ca gandesc asa... (de fapt greseala este ca gandesc).

Alte discuții în legătură

Antene gsm pe blocuri de locuinte dan.dan dan.dan Buna dimineata, Vreau sa stiu daca o firma de telefonie mobila poate instala pe terasa blocului antene GSM fara acordul tuturor locatarilor din bloc. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Suspiciune de furt, administrator bloc de locuinte vitalsmart vitalsmart Buna seara! Pe lista cotelor de plata a intretinerii din luna Decembrie 2016 si afisata in Februarie 2017, apare o factura la lift din Martie 2016. Dupa o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un locatar vvvv vvvv Buna ziua. Sunt un administrator de bloc, am mai scris aici pe forum, dar iata ca am o noua problema. O locatara de la mine de la bloc de ceva vreme il ... (vezi toată discuția)