avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua am avut o vecina in bloc care a avut datori ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua am avut o vecina in bloc care a avut datori la întreținere ...

buna ziua am avut o vecina in bloc care a avut datori la întreținere de 6000 de euro, administrator ne spus ca au dat in judecata si au câștigat apartamentul si-au vândut pentru a acoperii restanta.
se poate ca pentru o suma de 6000 de euro sa piardă apartamentul in instanța???
va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:13, 1 August 2021
Nu poti vinde un imobil pana nu stingi toate datoriile fata de Administratie..
Imobilul a fost vandut de executorul judecatoresc, pentru datoriile avute..

ramona2018 a scris:

Nu poti vinde un imobil pana nu stingi toate datoriile fata de Administratie..

~ Conținut șters la cerere ~
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
sau si mai bine....sa ne platim datoriile la timp
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ba , eu zic ca legea e foarte buna asa cum e . Nu-ti “ confisca “ nimeni nici un bun , e doar dreptul celui caruia ii produci o paguba sa si-o recupereze pe orice cale legala . O datorie de 6.000 euro la cheltuielile comune se face in ani , nu in cateva zile . Cine i-a platit ? vecinii , oameni care poate o duc si ei greu , dar au fost nevoiti sa intretina niste persoane cu care n-au nimic in comun , decat ca stau in acelasi bloc . O fi corect asta ? Pana sa se ajunga la executare , asociatia a avut un proces cu restantierul , iar pana la proces acesta putea sa-si vanda apartamentul singur , platea datoriile din avans si nu ramanea in paguba . Ani de zile a preferat sa nu-i pese , deci ... Executorul nu face decat ce trebuia sa faca datornicul singur , de buna voie si din buna vreme ...
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2021
CHKa, utilizator

Alte discuții în legătură

Sentinta judecatoareasca nexecutata graby111 graby111 buna ziua! la obiect: un vecin din bloc a acumulat o datorie de 800000 lei la intretinere si a fost dat in judecata de asociatie, aceasta obtinind o sentinta ... (vezi toată discuția)
Cine plateste datoriile apartamentului adjudecat la licitatie? scolceag scolceag Am achizitionat un apartament prin intermediul executorului judecatoresc. Apartamentul a apartinut unei persoane care nu a mai putut si nici nu a mai vrut ... (vezi toată discuția)
Locatar dator la asociatie, dar si cu datorii catre banca si terti. cine este platit primul? iadrianik iadrianik Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: asociatia de proprietare a dat in judecata un locatar care avea datorii la intretinere (sa spunem 10000 RON datorii ... (vezi toată discuția)