avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, dacă sunt rezident farmacist și am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, dacă sunt rezident farmacist și am câștigat și ...

Bună ziua, dacă sunt rezident farmacist și am câștigat și un post la ANM de inspector, trebuie să renunț la rezidențial?
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2021
UElena, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 27 Iulie 2021
In baza prevederilor art. 35 din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii,republicată, şi ale Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, rezidenţii pot efectua cumul de funcţii numai în condiţiile respectării integrale a curriculei şi programului de pregătire, stabilite pentru toţi rezidenţii, în cursul dimineţii.
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Este din 2011, nu s-a mai modificat nimic de atunci? Rezidențiatul se face după amiaza, farmacie generală, iar la ANM programul este de la 8 la 16, se pot face ambele fără să se suprapună.
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2021
UElena, utilizator
Sunt ordine consecutive ... pana in 2020 cu acelasi text...


Metodologie din 5 octombrie 2020 pentru desfășurarea concursului de rezidențiat pe loc și pe post în medicină, medicină dentară și farmacie,

Articolul 6
In baza prevederilor art. 35 din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările și completările ulterioare, rezidenții pot efectua cumul de funcții numai în condițiile respectării integrale a curriculei și a programului de pregătire stabilit pentru toți rezidenții, potrivit prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 18/2009 privind organizarea și finanțarea rezidențiatului, aprobată prin Legea nr. 103/2012, cu modificările și completările ulterioare.

In concluzie, în opinia dumneavoastră de expert se pot face împreună sau nu?
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2021
UElena, utilizator
Da, se pot face impreuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! intrebarea mea este daca pot fi angajata unui spital ... Nora Nora Nora Nora Buna ziua! Intrebarea mea este daca pot fi angajata unui spital de stat ca medic specialist fara sa renunt la al doilea rezidentiat, pe care l-am obtinut prin ... (vezi toată discuția)
Contract munca cicoret cicoret Sunt medic rezident in anul I si, in acelasi timp, am contract de munca cu timp partial (4 ore) la un alt spital ca si inspector de specialitate. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim olga2011 olga2011 sora mea este farmacista,zilele trecute patronul a chemat-o si i-a spus sa-si dea demisia ca inchide farmacia..ea a semnat demisia si acuma intreb mai ... (vezi toată discuția)