avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cine plătește reparația mașinii dacă asiguratorul ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cine plătește reparația mașinii dacă asiguratorul vinovatului ...

Cine plătește reparația mașinii dacă asiguratorul vinovatului nu face plata? Agentul care a făcut dosarul mi-a trimis mesaj ca dacă nu merg sa semnez "azi" nu știu ce ca să se "descarce" el voi plăti eu reparațiile. Unde găsesc drepturile mele ca si obligațiile asigurătorului și service-ului?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: A2CIA , utilizator 17:27, 31 Iulie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o problema de asigurari cu un dosar de dauna mariusd29 mariusd29 In 2009.pe 18 decembrie venind cu sotia de la serviciu am de obicei sa trec pe la masina am gasit-o lovita in usa stanga spate afara fiind ghiata si ... (vezi toată discuția)
Paguba rca, proprietar firma bg, imputernicire sau procura? _bcristian_ _bcristian_ Buna ziua. Am avut un accident auto, am facut amiabila. Acum trebuie sa fac dosarul de dauna si am dat de o problema. Masina mea e inmatriculata in ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot repara masina daca cei de la euroins ma amana danbogdanlaurentiu danbogdanlaurentiu Buna ziua. In data de 20.12.2015, in localitatea Buzau la intersectia dintre Str. Frasinet cu Str. Chiristigii am avut parte de o tamponare. Circuland pe ... (vezi toată discuția)