avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită DACĂ AM OBȚINUT SUSPENDAREA EXECUTĂRII SILITE ...
Discuție deschisă în Executare silită

DACĂ AM OBȚINUT SUSPENDAREA EXECUTĂRII SILITE PÂNĂ LA SOLUȚIONAREA ...

DACĂ AM OBȚINUT SUSPENDAREA EXECUTĂRII SILITE PÂNĂ LA SOLUȚIONAREA CAUZEI, EXECUTORUL CARE ARE ÎNCUVIINȚARE DE EVACUARE, POATE VENI A DOUA ZI SĂ NE EVACUEZE? MULȚUMESC
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:02, 6 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executarea silită se suspendă în cazurile în care aceasta este prevăzută de lege ori a fost dispusă de instanță.
Actele de executare efectuate în ziua soluționării cererii având ca obiect suspendarea, fie și provizorie, a executării silite sunt desființate de drept prin efectul admiterii cererii de suspendare și a contestației la executare.
După încetarea suspendării, executorul, la cererea părții interesate, va dispune continuarea executării, în măsura în care actele de executare sau executarea silită însăși nu au fost desființate de instanța de judecată ori acestea nu au încetat prin efectul legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am castigat procesul,banii nu i-am primit !! dragumaria97 dragumaria97 Buna ziua! Am o mica problema la care caut un raspuns.Am lucrat la o firma si nu mi-am primit banii,am dat firma in judecata,am castigat procesul si trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Perimare biancca biancca Buna ziua. O executare silita inceputa in 2012 , care a incetat din cauza insolvabilitatii, mai poate fi reluata acum sau este perimata? Recent am inceput ss ... (vezi toată discuția)
Efectele suspendarii executarii silite. refuzul executorului de a ridica poprirea pe salariu DanRo DanRo Preambul: credit neplatit din 2006, evident prescris, executare silita cu poprire pe conturi si salariu, contestatie la executare, suspendare executare ... (vezi toată discuția)