avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Eu și soțul nu ne mai înțelegem. Din păcate alta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Eu și soțul nu ne mai înțelegem. Din păcate alta soluție ...

Eu și soțul nu ne mai înțelegem. Din păcate alta soluție nu este decât divorțul. Oare problema este ca avem 2 copii.Eu nu lucrez el are un venit destul de ok din Franța (unde a lucrat). Cum se procedează cu pensia alimentară, cu programul de vizită? Se poate doar la notar dacă el nu accepta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:02, 4 August 2021
Orice neînțelegere se rezolva doar la instanța, pt a rezolva amiabil la notar trebuie să cadeti de acord pe toate aspectele.Mergeti la un av pt a intelege ce drepturi aveti,ce se poate obține costuri, durata etc.
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Daca nu va înțelegeți pe absolut tot veți eșua la notar.

Ca sa nu va complicați sesizați instanța de judecată.
Va mai pierdeți și banii dati la notar daca esuati cu divortul la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort andreea_roshkata andreea_roshkata Buna ziua! Vreau sa divortez de sotul meu cu care am 2 copii minori si as vrea incredintarea lor si pensie alimentara. Imi puteti da un sfat si sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Divort pe cale judiciara sau administrativa? iuliancico iuliancico Buna ziua! Se doreste divortul pe cale amiabila, totala intelegere intre parti. Ce cale este mai putin costisitoare, bani si timp in special, judiciara sau ... (vezi toată discuția)
Divort la notar victoria53 victoria53 Va rog daca poate cineva sa imi explice ce inseamna divort la notar? Daca exista si un copil se poate divorta la notar? (vezi toată discuția)