avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am un copil de 6 ani care a locuit cu mine mereu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am un copil de 6 ani care a locuit cu mine mereu până în prezent, ...

Am un copil de 6 ani care a locuit cu mine mereu până în prezent, eu nefiind căsătorită cu tatăl lui și nefiind Intr o relație, acum tatăl lui vrea sa ia copilul, el ne a ajutat financiar în toată această perioadă, eu am deschis un proces pentru că nu mă mai pot înțelege cu el, care sunt șansele să l câștige el pe fond că are bani mai mulți decât mine? Și dacă eu îl câștig, să aibă domiciliu la mine, pot să mă mut in alt oraș cu acordul sau fara acordul tatălui?
Cel mai recent răspuns: Ana Drăgan12 , utilizator 14:00, 4 August 2021
Aveti prima.sansa pe.fond chiar dacă el are mai mulți bani.
Incercati sa va angajati avocat și veți castiga, cred eu.
Sunt Kinetoterapeut, pentru că sunt la inceput de drum nu câștig așa mult, dar în viitor lucrurile se vor schimba mai ales că iubesc ceea ce fac.
Dar la a doua întrebare, in cazul că în care i se stabilește domiciliul la mine, eu pot să mă mut din oraș cu copilul?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Aveti prima.sansa pe.fond chiar dacă el are mai mulți bani.
Incercati sa va angajati avocat și veți castiga, cred eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil in cazul parintilor necasatoriti Beeank Beeank Situatia mea este urmatoarea: am o fata de 5 ani si 5 luni. Eu si tatal nu am fost nicodata casatoriti. Tatal este trecut pe certificatul de nastere. Am trait ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere, stabilirea cuantumului eu1983 eu1983 Buna ziua , Care este procentul pe care un judecator il acorda ca pensie intretinere minor de 3 ani si care ar fi mijloacele sau motivele pt care persoana ... (vezi toată discuția)
Divort tutela anca14jour anca14jour Buna ziua! De ceva vreme ma gandesc sa divortez de sotul meu. Baietelul nostru de 2 ani si 7 luni este singurul care ma face, de fiecare data, sa reanalizez ... (vezi toată discuția)