avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reinnoire certificat in SPV
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reinnoire certificat in SPV

reinnoire certificat in SPV

Buna ziua, am reinnoit o semnatura electronica , am semnat documenturl de confirmare si l am trimis la ANAF sa actualizeze semnatura si imi spune ca " Sunteţi înregistrat în sistem pe o altă adresă de email! Pentru a face reînnoire, trebuie să refaceţi documentul de confirmare cu adresa de email din sistem" ...adresa de email este cea corecta., cum imi dau seama de adresa de email corecta...poate este altceva :(

cu semnatura elecetronica nu depun declaratii doar m am inregistrat in SPV sa pot vedea extrase si sa incarc OP -uri online
Ultima modificare: Luni, 16 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:56, 16 August 2021
Când ați depus D150 ați trecut altă adresă de email. Nu puteți să o schimbați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire semnatura electronica OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE Buna ziua, In momentul reinnoirii semnaturii electronice este necesara si crearea, respectiv inregistrarea unei noi adrese de email? Am depus astazi pe ... (vezi toată discuția)
Formularul 150 duse liliana duse liliana BUNA ZIUA ,am semnatura electronica pt 2 asociatii si as dori si pt a 3 ,cum fac sa obtin .mentionez ca am trimis la firma pt accept am primit-o semnata ,am ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca o societate poate avea doua semnaturi electronice, pe doua calculatoare, pentru depunerea declaratiilor la ANAF. (vezi toată discuția)