avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum aflu dacă o hotărâre judecătorească a fost ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum aflu dacă o hotărâre judecătorească a fost redactată? ...

Cum aflu dacă o hotărâre judecătorească a fost redactată? Bună ziua. Este vorba de un litigiu de muncă, procesul a început în septembrie anul trecut; a avut f multe amânări, nejustificate spun eu,astfel că abia in luna mai am fost anunțată de către avocat că am câștigat procesul. De atunci tot astept să se redacteze hotărârea, pentru că altfel se pare că nu pot apela la un executor. Avocata mi-a zis acum câteva zile că nu a reusit să ia legătura cu arhiva ca să afle dacă e redactată hotărârea, dar că între timp a depus o cerere de urgentare... Eu singură am cum să aflu care e cu adevărat situația?
Cel mai recent răspuns: LaurLucreția , utilizator 11:51, 21 Septembrie 2021
Bună ziua. Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. Din păcate, nu mi-a răspuns nimeni la niciun număr de telefon găsit pe site, lucru care nu mă surprinde prea tare... E ceva obișnuit în România.
Puteți solicita informatii prin telefon, la arhiva Tribunalului.
Bună ziua. Revin, pentru că între timp s-a întâmplat minunea și mi s-a răspuns la telefon. Am aflat că nu a fost redactată hotărârea... Îmi poate spune cineva dacă in acest caz ,administratorul cu care m-am judecat poate radia societatea ,scăpînd în felul ăsta de orice răspundere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)
Dosar penal caprice caprice Buna ziua, cum pot afla date despre un dosar sau o sedinta pronuntata in dosarul unei instante? Mentionez ca am nr dosarului...daca sun la tribunalul ... (vezi toată discuția)
Ce masuri pot lua impotriva unui judecator care nu respecta legea? ... 1967G 1967G Ce masuri pot lua impotriva unui judecator care nu respecta legea? Ajuns in culmea exasperarii, as dori sa aflu de ce un judecator, care in general trebuie ... (vezi toată discuția)