avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua colegi jurisi. .Este normal că aproape ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua colegi jurisi. .Este normal că aproape zilnic sa staționeze ...

Buna ziua colegi jurisi. .Este normal că aproape zilnic sa staționeze câteva ore o mașină de poliție locală din Primăria Constanța , in jurul casei mele, fără să se de-a jos din mașină sa întrebe ceva ? Pur și simplu stau câteva ore și pleaca. Mie mi se pare un filaj servil fata de anumiți politicieni locali. Poate de intimidare .O sa vorbesc între o zi cu ei să întreb ce caută anume. Mulțumesc colegi juristi. Unde sa fac o întrebare despre situația aceasta anormala ? Eu mai sunt critic civic al anormalităților
și abuzurilor din societate pe spațiul virtual.Doamne ajuta ! Mulțumesc frumos..Marius.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2021
Marius Bote, Practician in insolventa

Alte discuții în legătură

Implicarea avocatului in politica: normalitate sau prostie? Remus Mindru Remus Mindru Dupa cum vedeti avem de-aface cu un fenomen, deloc atipic, in care juristii in general, avocatii in special se implica tot mai mult in politica, activitate ... (vezi toată discuția)
Discriminarea tinerilor la locul de munca? arhontele arhontele Personalul didactic din invatamant cu mai putina vechime \"beneficiaza\" de : -ore de predare plasate spre sfarsitul programului - mai multe ore de predare ... (vezi toată discuția)
Ridicare mașină Madali13 Madali13 Bună ziua! În ziua de 05.12.2018 am observat când am venit de la serviciu că îmi dispăruse mașina parcată în fața curții comune, unde locuiesc. ... (vezi toată discuția)