avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... BANA ZIUA ,am depus cererea de pensionare anticipata ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

BANA ZIUA ,am depus cererea de pensionare anticipata in 15 /12/2020 ...

BANA ZIUA ,am depus cererea de pensionare anticipata in 15 /12/2020 avand 40 ani vechime (nascuta ia 19/01/1060),am primit decizia de pensionare in 25 /01/2021 dar am mai lucrat pana in 1 iunie 2021..Cum se poate ca si cele 5 luni lucrate in anul asta sa intre in calculul pensiei?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 22:36, 6 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,

In momentul in care veti indeplini conditiile pentru pensia pentru limita de varsta cuantumul pensiei se va recalcula din oficiu si va fi luata in calcul si aceasta perioada in care ati lucrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de invaliditate este considerata vechime in munca? ADINABODESCU ADINABODESCU Sotul meu este nascut pe 01/10/1956.Vechime in cimpul muncii are 22 de ani.Din anul 1994 este pensionat de invaliditate gr 2. La ce virsta poate iesi ... (vezi toată discuția)
Perioada in care beneficiez de pensie de invaliditate constituie stagiu? Ditzu Ditzu Buna ziua ! As dori sa stiu daca pensia de invaliditate se ia in calcul ca vechime ? Dar ca si perioada de cotizare ? Ma interesez pentru ca nu stiu cum o ... (vezi toată discuția)
Dată pensionare / penalizare pensie anticipată amaiana amaiana Buna seara.Ma numesc Amariei Ghe. nascut la data de 19.04.1959.Sant angajat cu cim pe durata nedeterminata de la data de 01.10.1980,in prezent lucrez. Armata ... (vezi toată discuția)