avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am obtinut in instanta o hotarâre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am obtinut in instanta o hotarâre definitivă in urma ...

Buna ziua
Am obtinut in instanta o hotarâre definitivă in urma unui partaj imobiliar.
Trebuie sa achit 3 sulte distincte si apartamentul va trebui intabulat pe numele meu. As dori să stiu etapele pe care trebuie sa le urmez dupa ce obtin declaratiile de plata a sultelor.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: silvia159 , utilizator 14:18, 7 Septembrie 2021
Daca dreptul de proprietate asupra imobilului nu este intabulat (deci e vorba de prima intabulare) aveti nevoie de hotararea judecatoreasca in copie legalizata, copie dupa cartea dvs de identitate, un certificat fiscal care sa ateste inregistrarea imobilului in rolul dvs fiscal si declaratii (autentice) cum ca s-au achitat sultele. Toate actele i le dati unui expert cadastral pe care il chemati sa va masoare imobilul. Acesta depune toate actele la OCPI si in termen de 2-3 saptamani primiti incheierea de intabulare si extrasul de informare aferent.
Multumesc mult. E mult de lucru. Dar are si un sfârsit. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare ceangau vasile ceangau vasile costa o intabulare pentru o casa la tara cu 2 camere???si unde trebuie sa ma adresez?? (vezi toată discuția)
Buna ziua, de curand am facut receptia unei cladiri, care sunt ... oana123x oana123x Buna ziua, de curand am facut receptia unei cladiri, care sunt pasi de urmat pentru intabulare? (vezi toată discuția)
Acte vanzare imobil adighe adighe Buna ziua si bine v-am gasit, Doresc sa vand un imobil proprietate personala, dar singurele acte pe care le am sunt contractul de vanzare-cumparare intre ... (vezi toată discuția)