avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Care este monografia contabila?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Care este monografia contabila?

Care este monografia contabila pentru inregistrarea sumelor cheltuite de o societate comerciala SRL care are atestat de societate de economie sociala? Care este monografia contabila pentru alocarea si repartizarea a 90% din profitul realizat de societatea de economie sociala pentru scopul social?
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 14:38, 6 Aprilie 2022
Despre monografia contabilă privind repartizarea profitului, dar și alte informații referitoare la acest subiect, accesați următorul link: www.avocatnet.ro/articol_587...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare club sportiv sau asociatie transtravel_as transtravel_as buna ziua , in contextul afirmatiei din ,, GHID INFORMATIV DE ÎNFIINŢARE A STRUCTURILOR SPORTIVE ,, conform careia ,,Cluburile sportive pot ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ong phill thomas phill thomas Bună seara! Aş dori nişte informaţii în legătură cu statutul unui ONG. - în ce situaţie se poate spune că un ONG are activitate economică sau ... (vezi toată discuția)
O societate comerciala doreste infiintarea unei fundatii in care ... cristinacontabil cristinacontabil O SOCIETATE COMERCIALA DORESTE INFIINTAREA UNEI FUNDATII IN CARE SA REDIRECTIONEZE CEI 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT,APOI DIN FONDUL STRANS IN FUNDATIE SA ... (vezi toată discuția)