avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara Mama mea și sora ei au făcut succesiunea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara Mama mea și sora ei au făcut succesiunea ...

Buna seara
Mama mea și sora ei au făcut taxa de succesiune după decesul mamei lor ultima supraviețuitoarea și vor sa facă dezmembrarea
Este posibil ca notarul sa împartă la una din surori in partea din fata mai mult și la cealaltă sa ii dea in spate și in fata deschidere mai mică. Dece nu se împarte in mod egal deschidere la curte
Notarul hotărăște
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:44, 14 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notarul consemnează înțelegerea dintre moștenitori.
Nu hotărăște el nimic.
Cum s-au înțeles sa împartă, asa va fi menționat în act.
Dacă nu se înțeleg, se adresează instanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune corina achim corina achim Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: care sunt pasii de urmat pentru a intra in dreptul meu de succesiune in urma decesului tatalui meu care a ... (vezi toată discuția)
Cum se împarte moștenirea? MContender MContender În situația în care unu dintre părinți decedează cum se împarte moștenirea primită de ei după părinți lor? Detalii: În cazul în care există o ... (vezi toată discuția)
Succesiunea in urma decesului fratelui si sotiei acestuia,fara copii larat larat Fratele meu si sotia acestuia au decedat impreuna intr-un accident.Nu au avut copii. Cum se vor imparti veniturile rezultate din vinderea unui imobil ce le-a ... (vezi toată discuția)