avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua ! Acum o luna de zile , soțului I a fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua ! Acum o luna de zile , soțului I a fost reținut ...

Bună ziua ! Acum o luna de zile , soțului I a fost reținut permisul de conducere în Germania pentru o alcoolemie de 0,73 în aerul respirat ,a fost dus la analizele biologice însă rezultatul nu a venit nici acum. Permisul se afla în București, ni s-a spus ca trebuie sa așteptăm o foaie de la judecătoria din Germania, iar cu aceea foaie sa ridicam permisul . Întrebarea mea este dacă are voie sa conducă în România pana la primirea foii ?
Ultima modificare: Marți, 21 Septembrie 2021
Aly231, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 04:58, 22 Septembrie 2021
Dvs. puteți conduce, dacă aveți permis, soțul nu.
Am rectificat întrebarea. Îmi cer mii de scuze

latka a scris:

Dvs. puteți conduce, dacă aveți permis, soțul nu.

Raspunsul este acelasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Soțul meu a făcut accident pe 23 ianuarie mai era cu cineva ... Vadineanu Vadineanu Soțul meu a făcut accident pe 23 Ianuarie mai era cu cineva in mașina i sa lua permisul alcoolemia era mică acela a avut 3 zile de spitalizare nimic grav ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului auto Tranda Tranda Mi s-a suspendat permisu pentru o alcoolemie de 0,40 alcool pur ii aer respirat si as vrea sa stiu care este contraventia acestei fapte sau care este demersul ... (vezi toată discuția)