avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CINE RASPUNDE ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CINE RASPUNDE ?

Am cumparat o proprietate . Acum cateva zile s-a prezentat la adresa reprezentantul unei firme care sustine ca a edificat un gard de fier forjat , cu un contract si un termen de plata . Contractul a fost incheiat de catre fostii proprietari . Acum cine sete bun de plata ? Eu am cumparat cu gardul facut , nu am contractat nimic , nu am semnat nimic .
Ultima modificare: Vineri, 24 Septembrie 2021
Pompilui Avram, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:38, 25 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunteti dvs pe contract, nu dvs aveti de plata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Obligatiile fata de societatea respectivă aparțin foștilor proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil retrocedat incomplet Cristian7779 Cristian7779 Buna ziua, Va rog ajutati ma cu sfaturi legate de urmatoarea situatie: Detin un imobil care a fost nationalizat si retrocedat proprietarilor de drept de la ... (vezi toată discuția)
Cum se transforma o posesie de teren in proprietate? gabrielaturism gabrielaturism Buna ziua, Vreau sa cumpar o casa cu 400 mp teren in proprietate si inca 70 mp iesiti in plus la masuratori ulterioare efectuarii cadastrului, deci pe cadastru ... (vezi toată discuția)
Novatie prin schimbare de obligatie parabola parabola Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea speta: In situatia in care, in baza unui contract o firma x are o datorie fata de o firma y si ... (vezi toată discuția)