avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata Eu lucrez CFR in ture la de 24 ore din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata Eu lucrez CFR in ture la de 24 ore din care 8 ...

Buna dimineata
Eu lucrez CFR in ture la de 24 ore din care 8 sunt la odihna si incazarmat, sau consemn la locul de munca platit pe cele 8 ore cu 75 la suta,
Întrebare ma ajuta orele de consemn sau incazarmare la stabilirea pensiei???
că pe vremuri trecute aveam program tura 12 cu 24 si orele de noapte erau platite cu 100 si te ajutau la stabilirea pensiei.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 30 Septembrie 2021
Daca pentru sporul acordat in cazul consemnului se plateste si c.a.s., atunci va ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norma de munca lunara pentru o sectie de spital florincamelia florincamelia cum se determina numarul de ore suplimentare (lucrate in zile de sambata si dumunica) si cum se acorda liberele aferente acestor ore intr-o sectie de spital ... (vezi toată discuția)
Timp de odihna micro40 micro40 Buna ziua. as dori sa stiu care este timpul de odihna dupa 8 ore de munca , timp in care eu nu pot fi chemat din nou la munca. Mentionez ca lucrez in ture de 8 ... (vezi toată discuția)
Ore de noapte ionyandreescu ionyandreescu Buna ziua! la spitalul unde lucrez am program 12/24 si 12/48. De platit se plateste spor de tura, nu ore de nopte. pentru un spor de tura trebuie sa avem cel ... (vezi toată discuția)