avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. in cazul in care am purtat discutii cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. in cazul in care am purtat discutii cu o persoana ...

Buna ziua.
in cazul in care am purtat discutii cu o persoana care s-a recomandat fals ca fiind patron si mi-a oferit un loc de munca "la misto" iar eu am renuntat la vechiul loc de munca fara sa imi dau seama ca e defapt o minciuna (nu am verificat ca defapt firma nici nu exista), pot depune vreo plangere penala impotriva lui? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2021
cristinapavel81, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:17, 12 Octombrie 2021
Aveti datele lui de contact?
Da, numarul de telefon, stiu cine este persoana.
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2021
cristinapavel81, utilizator
Atunci mergeti la Politie/ Parchet si depuneti plangere.
..am sa merg dar se poate depune plangere penala daca nu a avut vreun beneficiu material de la mine si se scuza ca a fost doar o gluma si ca nu se astepta sa renunt la job-ul care il aveam? In ce delict se incadreaza? Multumesc.
"o persoana care s-a recomandat fals ca fiind patron si mi-a oferit un loc de munca " .... mie nu mi se pare a fi o gluma.

Mergeti si vorbiti la Politie/Parchet si vedeti ce va spun .... totusi, nu trebuia sa renuntati la vechiul loc de munca inainte de a semna noul c.i.m.

Alte discuții în legătură

Oferta falsa loc de munca cristinapavel81 cristinapavel81 Buna ziua. in cazul in care am purtat discutii cu o persoana care s-a recomandat fals ca fiind patron si mi-a oferit un loc de munca \"la misto\" iar eu am ... (vezi toată discuția)
Cv fals Stefan-Atanase Stefan-Atanase Am angajat pe cineva cu un CV fals si in urma angajarii respectivul a prejudiciat firma cu 3400 euro, respectiv costuri deplasare si intretinere pana am ... (vezi toată discuția)
Contract de munca fals madalina1979 madalina1979 Am lucrat o luna la o firma si patronul refuza sa imi dea salariul si nu mi-a facut contract de munca,am depus plangere la itm si la 12 zile dupa depunerea ... (vezi toată discuția)