avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadouri cerute inapoi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadouri cerute inapoi

Buna seara, va prezint urmatoarea situatie : George este impreuna cu Andreea.George s-a oferit (din proprie initiativa) sa ii faca cadouri Andreei sub forma de bani si alte bunuri materiale.Inca de la bun inceput nu a fost vorba de un imprumut, George nu afirmase ideea de imprumut.A trecut un timp , s-au despartit, iar acum George ii cere Andreei banii inapoi afirmand ca acesti bani au fost imprumutati (detine chitante de la moneygram etc).Ce poate face Andreea in acest caz , cum se poate apara ? Andreea il poate da in judecata pe George pentru ceva de genul "escrocherie" ?
Cel mai recent răspuns: drewnator , utilizator 23:08, 12 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare mostenire mariah2010 mariah2010 Buna ziua.Subiectul este urmatorul.Doua surori au facut succesiunea dupa moartea mamei, ambele fiind mostenitoare.Acum , dupa 10 ani una din surori vrea sa ... (vezi toată discuția)
Donatia si semnul de recunostinta pentru donatie Liciu Liciu Va salut, Vreau sa deschid o asociatie nonprofit in cadrul careia copii defavorizati sa construiasca jucarii si obiecte decorative, iar asociatia sa ii ... (vezi toată discuția)
Defaimare pe internet? krystu86 krystu86 Buna seara, Am si eu o problema cu un indivit. In prima faza va voi explica pe scurt despre ce este vorba, dupa care voi arata ceea ce a postat dansul pe ... (vezi toată discuția)