avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vi cu următoarea cu întrebare: permis reținut pana ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vi cu următoarea cu întrebare: permis reținut pana la finalizare ...

Vi cu următoarea cu întrebare: permis reținut pana la finalizare achetei/procesului pentru omor din culpa și oferit dovada cu drept de circulatie. Sunt încă în faza de ancheta. Având în vedere ca am dovada cu drept de circulație, avocatul îmi poate recupera permisul pana la finalizare!? Apare în momentul de fata fapta în cazierul rutier?? Atât permisul, cât și cazierul mi-ar trebuii la angajare.

Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Obtinere carnet / dovada busubogdan busubogdan Buna ziua , Carnetul mi-a fost suspendat acum 3 luni , si sunt acuzat intrun proces deschis , alcohol la volan 1,10 in sange . am produs un accident fara ... (vezi toată discuția)
Neacordare de prioritate cu accident... Alexander15 Alexander15 Buna ziua, asi avea si eu o nelamurire.... Anul trecut in Decembrie am avut un accident destul de urat, in masina mea a existat si o victima si astfel mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma unui accident rutier in luna octombrie (accidentul ... andreea16099 andreea16099 Buna ziua. In urma unui accident rutier in luna Octombrie (accidentul a fost unul usor, insa persoana vatamata a cauzat dureri de cap, am fost la spital si ... (vezi toată discuția)