avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua...am o fetita de aproape 1an În afara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua...am o fetita de aproape 1an În afara casatoriei si ...

Buna ziua...am o fetita de aproape 1an În afara casatoriei si urmeaza sa se pronunte divorțul..eu nu am reusit sa ii fac alocație fostul nevrând să îmi dea o copie de pe buletinul lui ..intrebarea mea este...voi putea după ce face fetita 1 an sa ii mai pot face pentru alocație?

Alte discuții în legătură

Daca nu am o locuinta imi poate lua copilul? Eleena87 Eleena87 Buna seara! Am o fetita de 1an si 8 luni,iar in urma cu 3 luni sotul meu a plecat.Acum eu vreau inainte de divort (suntem casatoriti) sa cer pensie ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sa primesc ajutor de la stat am triplete fflorin fflorin Acum doi ani am nascut trei fetite minunate. Eram in ultimul an de facultate cand am ramas gravida. Fiind sarcina de tripleti am stat in spital din iulie pana ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere pentru doi minori, posibilitate de diminuare după nașterea unui al treilea copil yMonyca yMonyca Buna ziua! Sunt divortata de 3 ani si am 2 fetite 14 si respectiv 10 ani. In urma mai multor procese extenuant..fetitele au Ramas la tatal lor.eu fiind ... (vezi toată discuția)