avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, mi a fost blocat contul pentru neplata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, mi a fost blocat contul pentru neplata impozitului ...

Bună ziua, mi a fost blocat contul pentru neplata impozitului unui teren unde suntem 4 persoane trecute pe titlu de proprietate. Datoria nu este a mea ci a unei mătuși decedate unde copiii nu au dezbătut mostenirea și doar unul ia produsele de pe partea maicasi. Menționez ca partea mea de pe acel titlu este achitata la zi,dar faptul ca sunt primul trecut pe titlu mi s a blocat contul. Rudele nu vor sa plătească de ani buni. Cum pot sa mi deblochez contul fără sa le plătesc datoria. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 12:49, 16 Octombrie 2021
Cum adica vi v-a blocat contul? V-a fost poprit? In baza carui act. Mergeti la banca si solicitati detalii. Daca v-a fost instituita proprire pe cont, teoretic, asta inseamna ca sunteti executat silit si ar trebui sa mergeti la executorul care a instituit poprirea, sa dovediti faptul ca ati achitat cota dvs din impozit. Pentru asta cereti de la primarie un certificat fiscal, pe rolul dvs nominal unic, in care sa apareti inscris la rol cu terenul si cu o cota de impunere (probabil 25%).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent....poprire conturi ghimicim ghimicim a fost poprit un cont al societatii pt care lucrez. cum pot ridicca porirea cat mai repede? (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Abuz si indolenta executor bancar ALEXANDRA TAN ALEXANDRA TAN Buna ziua. Am aflat -cei drept :((-de la o prietena prin ce trece din cauza unui executor care a pus poprire pe conturile ei dar a uitat sa o si ridice dupa ... (vezi toată discuția)