avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Daca ma poate indruma cineva inainte sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Daca ma poate indruma cineva inainte sa consult un ...

Buna seara. Daca ma poate indruma cineva inainte sa consult un avocat asupra problemei pe care o am cu managerul firmei unde lucrez.
De ceva timp a inceput sa-si schimbe comportamentul fata de mine cu taskuri in plus fata de cea ce trebuie sa fac. Daca nu sunt gata imi reproseaza si de cateva ori a si ridicat tonul. Tin sa mentionez ca am postul de gestionar iar in fisa postului ma ocup si de mentenanta echipamentelor. In afara de ceea ce trebuie sa fac , am deplasari uneori cu masina firmei sa aduc colegi de la aeroport la ore diferite si zile diferite (sambata , duminica uneori ore de noapte ) , ore care nu mi au fosy platite mereu cu explicatia ca TESA nu au ore suplimrntare si ceea ce fac imi vor fi trecute xa zile libere pkatite. De cateva luni sunt trimis zilnic sa ii aduc cumpar de mancare , sa i prepar cafele si sa si spal ceea ce murdareste. Toata vara am fost mai mult obligat sa i spal masina din cadrul firmei cu care se deplaseaza. Sunt multe atributii pe care le am primit si mereu tras la raspundere cand nu pot fizic sa le termin in programul de lucru. Pe scurt , ma simt ca un scav personal . Astazi mi am depus demisia si sunt in preaviz . Ce pot face mai departe deoarece fiecare zi e ca un cosmar care nu se mai termina.
Cel mai recent răspuns: wazz , utilizator 11:30, 25 Noiembrie 2021
eu nu inteleg care este problema cu ridicarea tonului, fiecare om are limita suportabilitatii sistemului sau nervos, este ilegal sa ridice tonul? este vreo lege care sa iloblige sa nu ridice tonul? ridicarea tonului presupune existenta unor reactii biochomice care nu pot fi controlate, important este sa nu incalce legea si sa faca dreptate angajatului sau nu conteaza pe ce ton se exprima diferentele de opinie, mie personal putin imi pasa de tonul folosit in discutie vreau doar sa fie aplicata legea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie bogdaner bogdaner Vreau sa imi dau demisia de la locul de munca.As respecta preavizul de 20 de zile prevazut in contract, insa, patronii s-au purtat foarte urat cu toti cei ce ... (vezi toată discuția)
Angajatorul imi sugereaza demisia ovimiha ovimiha Sunt angajat intr-o firma de IT. Directorul mi-a spus ca trebuie sa-mi dau demisia ca nu mai au loc pt mine in firma. Ideea e ca nu as vrea sa-mi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a lucra într-un program de lucru necontractual și ilegal 1984a 1984a Bună ziua Totul a început în urmă cu 4 luni și mai exact când am fost mutat de la punctul de lucru situat la aprox 30 de Km(20 de minute cu ... (vezi toată discuția)