avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apometru e defect trebuie să îl schimb atunci ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apometru e defect trebuie să îl schimb atunci asociația citi ...

Apometru e defect trebuie să îl schimb atunci asociația citi MC de apa rece îmi baga in plus de persoana.
O lună are drept să îmi bage maxim 8 MC de apa o persoană citi MC de apa consuma pe lună.
Nu poate să bage asociația MC de apa 15 sau 30 sau mai mult nu permite legea odata pe lună are voie sa bage luna următoare sau să îmi bage pierderi pe scara.
Cel mai recent răspuns: Magie1 , utilizator 19:27, 17 Octombrie 2021
Apartamentul e pe numele tatălui și mamei,tata e decedat dezbatere de moștenire nu sa făcut deloc pe partea tatălui dar eu că copil cu sora sau unul din noi poate da asociația in judecata.

hob a scris:

se pun 5mc de persoana si daca per bloc sunt diferente/pierderi, acestea se impart tuturor cum s-a stabilit(persoana/suprafata/ap)


2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
sunt curios cum o sa mergeti in instanta spunand ca aveati apometrele defecte de mai mult timp si totusi nu va convine cat ati fost pusa de asociatie sa platiti
Aștept să se afișeze lista de plata nu poate să pună MC aiurea.

hob a scris:

sunt curios cum o sa mergeti in instanta spunand ca aveati apometrele defecte de mai mult timp si totusi nu va convine cat ati fost pusa de asociatie sa platiti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul de bloc fura la intretinere ContSters329218 ContSters329218 Buna ziua, Va rog mult sa ma indrumati pentru ca nu stiu unde sa reclam urmatoarea situatie: lunar, eu dau consumul apometrelor iar administratorul imi pune ... (vezi toată discuția)
Președintele asociației cu administratorul vor să vadă apometrele ... Magie1 Magie1 Președintele asociației cu administratorul vor să vadă apometrele daca corespunde cu ce declar la asociație. Am declarat cite 6 MC de apa pe lună la 2 ... (vezi toată discuția)
Apometre cu citire radio probleme montaj Nexus11 Nexus11 Apometre cu citire radio Dorim sa montam (cel putin o parte dintre noi) apometre de citire de la distanta pentru a putea reduce din pierderile de apa ce ... (vezi toată discuția)