avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.am următoarea problema. Părinții mi au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.am următoarea problema. Părinții mi au făcut act ...

Bună ziua.am următoarea problema. Părinții mi au făcut act vânzare cumpărare pe o casa.apoi eu am donat o mamei.intrebarea mea este dacă ea poate sa o vândă și după decesul acesteia cui rămâne aceasta casa.mentionez ca mai am un frate iar eu la rândul meu sunt căsătorit și am un copil.multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:10, 16 Octombrie 2021
Mama dvs poate să instraineze bunul.oricui dorește în timpul vieții,după deces dacă bunul nu a fost înstrăinat îl moșteniti dvs cu fratele (în cazul în care tatăl nu mai traieste).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract uzufruct viager pentru un fiu radutech radutech Buna ziua, Parintii mei au un apartamaent in proprietate. Mama mea doreste sa imi lase mie jumatatea ei din apartament din timpul vietii. Mentionez ca am un ... (vezi toată discuția)
Mostenire clowntatto clowntatto tata a decedat ,dar mama traieste .Noi fiind 3 frati mama are drept sa lase toata averea unui singur frata.S-au doar parta ei?Daca poate sa cedeze fara ... (vezi toată discuția)
Mostenire, donatie sau vanzare-cumparare ioti ioti Buna ziua, am o problema destul de complicata la care am nevoie de ajutor: prima data sa va fac o mica schema a familiei ca sa va puteti da seama despre ce e ... (vezi toată discuția)