avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, As dori sa ma racordez la utilitati pe un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, As dori sa ma racordez la utilitati pe un drum privat, ...

Buna ziua,

As dori sa ma racordez la utilitati pe un drum privat, am dispus acordul sa platesc despagubiri, doar ca atunci cand vine vorba de bani se razgandesc ( un coprorietar nu este de acord cu suma calculata pentru despagubire). Sunt conditionat sa se ajunga la o suma stabilita de despagubire sau pot demara lucrarile tinand cont ca mi-am dat acordul pentru a da despagubirea?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
Vlad319, utilizator

Alte discuții în legătură

Noul cod civil 2014 - drum servitute - acces extindere retea gaz luk2011 luk2011 Pentru a ma putea racorda la reteaua de gaze , am nevoie de acceptul vecinilor proprietarii unui drum privat , drum de pe care s-ar face extinderea de retea ... (vezi toată discuția)
Utilitati retea gaze si electricitate Georgeta2012 Georgeta2012 Buna ziua, Avem un teren pe care ne-am construit casa, toti proprietarii am fost \\"nevoiti\\" la cumparare sa lasam drum de acces de 9 m latime. Ideea e ca ... (vezi toată discuția)
Stalp de energie electrica, furt eok11 eok11 Pentru a avea curent, Enel ne-a obligat in 2012 ca pe cheltuiala noastra sa tragem o teava de curent pe sub sosea, caci stalpul era vizavi. Am facut, am platit ... (vezi toată discuția)