avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce cale de atac are un msotenitor al reclamantului ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce cale de atac are un msotenitor al reclamantului care a decedat ...

Ce cale de atac are un msotenitor al reclamantului care a decedat inainte de sesizarea instantei in cazul in care va fi obligat la plata unor despagubiri?(cererea de chemare in judecata este formulata de avocat, iar acesta nu avea cunostinta de decesul reclamantului)
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:12, 19 Octombrie 2021
Reclamantul a decedat inainte de sesizarea instantei ?
Da
Si, cum a sesizat instanta ? (decedat fiind)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca -somatie de plata asanacheromel asanacheromel Intr-un dosar cu obiect somatie de plata s-a dat urmatoarea hotarare : \\"Respinge cererea formulata de reclamanta C.L. in contradictoriu cu parata ... (vezi toată discuția)
O persoana decedata e reclamant „in nume propriu” caz real bogdanpop bogdanpop Desi pare o aberatie, o persoana decedata in anul 2005 apare ca reclamant intr-un proces civil din anul 2007. Desi am putea crede ca cererea a fost introdusa ... (vezi toată discuția)
Am primit o citatie in care imi este adus la cunostinta faptul ... iulioana iulioana Am primit o citatie in care imi este adus la cunostinta faptul ca tatal meu este chemat in instanta, insa el a decedat in decursul acestui an. Ce pot face in ... (vezi toată discuția)