avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua... Am lucrat 9 ani la un garaj renel Colegii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua... Am lucrat 9 ani la un garaj renel Colegii mei au ...

Buna ziua...
Am lucrat 9 ani la un garaj renel
Colegii mei au obtinut in instanta grupa 2
Eu ,nefiind in tara nu am facut asta
Se mai poat face ceva acum cand sunt in pensie anticipata?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:44, 17 Octombrie 2021
Puteti deschide actiune in instanta. Invocati hotararea definitiva a colegilor care au castigat deja in instanta si anexati acte doveditoare care va sustin punctul de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare grupa de munca Gradistea Gradistea Buna ziua. Fostii mei colegi de la intreprinderea la care am lucrat au dat intreprinderea in judecata si au obtinut o hotarare judecatoreasca de acordare grupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, lucrez la o societate comerciala.colegii mei au castigat ... roninica roninica Buna ziua, Lucrez la o societate comerciala.Colegii mei au castigat prin proces grupa intai de munca pana in anul 2001.Eu nu am fost printre colegii care au ... (vezi toată discuția)
Neluare in calcul la pensie pentru limita de varsta a perioadei lucrate in grupa a ii-a MariaTulbure MariaTulbure Am primit zilele acestea Decizia de pensionare pentru limita de varsta. La Motivare, scrie asa: Grupa a II-a de munca aferenta perioadei ... (vezi toată discuția)