avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Care este procedura, cand animale domestice ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Care este procedura, cand animale domestice (cai, ...

Buna ziua.
Care este procedura, cand animale domestice (cai, vaci etc.) intra in cultivatiile de porumb, de grau iar proprietarul (care pe hartie probabil nu e proprietar) nu vrea sa pazeasca animalele, nici sa tina acasa? Incidentele au fost anuntate la politie dar nu se intampla mare lucru. Caii sunt in continuare pe campuri si produc pagube. Se poate prinde caii si pus intr-un adapost pana se clarifica treaba?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:21, 22 Octombrie 2021
Buna ziua,
Daca ar fi singur... l-as baga in curte si as chema politia sa o anunt ca am gasit un animal posibil fara stapan pe terenul meu si sa arta stricaciunile facute...
Daca proprietarul vrea animalul inapoi l-as chema sa-l ceara in fata poliiei cu mentiunea ca ii voi cere daune pentru paguba produsa...

Acum vedeti ca mai toate au ceva la ureche cu un numar... si ar trebui sa fie inregistrate la medicul veterinar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare si evaluare pagube in cazul infractiunii de distrugere myn11 myn11 buna am urmatoarea problema:detin o suprafata de teren cultivat cu porumb,iar caii unor persoane imi mananca porumbul noaptea ,fiind lasati liberi. am facut ... (vezi toată discuția)
Caini fara stapan pe scara blocului ionicafrancesca ionicafrancesca buna ziua! pe scara blocului unde m-am mutat recent impreuna cu prietenul meu in apartamentul tatalui meu, ceilalti locatari tin un caine fara stapan, care ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am și eu o problemă cu vacile care circulă pe ... Cornelia Lucaciu Cornelia Lucaciu Bună seara! Am și eu o problemă cu vacile care circulă pe drum nesupravegheate corespunzător. Nu mă deranjează că au vecinii vaci, mă deranjează că ... (vezi toată discuția)