avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Nunta amanata, contract reziliat
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Nunta amanata, contract reziliat

Buna ziua. Am si eu o problema. Am amanat nunta de 2 ori din cauza pandemiei (29.08.2020 si 30.10.2021)
Totul aranjat, dar cu cel de la foto video nu ne intelegem, ba chiar mi-a marit pretul cu 400euro. I-am zis ca vrem sa reziliem contractul si nu vrea sa ne dea avansul inapoi pe motiv ca i-am tinut ocupate 2 dati. Dar pe 30.10.2021 se pare ca vor fi interzise evenimentele private, din cauza pandemiei, asadar nu prea este ocupata degeaba.
Pot face ceva in privinta asta? Legal are dreptul sa nu imi dea banii de avans inapoi, tinand cont de situatia pandemica? Multumesc.
As putea sa il reclam undeva? Unde?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:30, 23 Octombrie 2021
Pot face ceva in privinta asta?

Da. Depinde, se pot face multe, de la a renunta, pana la a va judeca.

Legal are dreptul sa nu imi dea banii de avans inapoi, tinand cont de situatia pandemica?

Are dreptul, daca asa scrie in contract. Adica, mai trebuie citit si contractul. L-ati citit?
Cand ati semnat ati mers cu cineva care stia sa citeasca ce ati semnat?

As putea sa il reclam undeva? Unde?

Da. La instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate recupera avansul pentru nunta daca nuntile se interzic? knoppyx knoppyx Buna ziua. Suntem in anul 2021 si pandemia de COVID-19 ne incurca toate planurile. Suntem unul din multe cupluri care ne aflam in situatia de fi nevoiti sa ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata fotograf/videograf nunta danielamrom danielamrom Buna ziua, in luna septembrie a anului trecut am avut nunta si pentru serviciile foto video am avut doua contracte (aproape identice – diferenta fiind numele ... (vezi toată discuția)
Se restituie avansul platit la serviciile foto-video pentru nunta anulata din cauza pandemiei covid-19? LarisaCiobanu94 LarisaCiobanu94 Buna ziua! Aveam nunta pe 6 iunie anul acesta, insa am hotarat sa o amanam pentru 24 octombrie din cauza pandemiei COVID-19 si a restrictiilor impuse de ... (vezi toată discuția)