avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUNA ZIUA,TATAL MEU SE JUDECA DE 2 ANI PENTRU O ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUNA ZIUA,TATAL MEU SE JUDECA DE 2 ANI PENTRU O SUCCESIUNE DUPA ...

BUNA ZIUA,TATAL MEU SE JUDECA DE 2 ANI PENTRU O SUCCESIUNE DUPA STRABUNICUL ,TATA ESTE SINGURUL COPIL,NU STIU DE UNDE AU APARUT NISTE RUDE ALE UNOR VERISORI DE AI LU TATA SI PRETIND CA AU SI EI DREPTUL LA O PARTE DIN MOSTENIRE,DUPA 2 ANI JUDECATORUL A DECIS CA EI NU AU NICIUN DREPT,PENTRU CA NU APAR PE NICUN ACT .ACUM AU FACUT CONTESTATIE, CE ESTE DE FACUT?CARE SUNT PROCEDURILE?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:31, 28 Octombrie 2021
Procedurile le aflați mergând cu actele la un avocat in zona dvs,nu va putem explica pe un forum.cum decurge un proces ,etc.Va referiți probabil ca au formulat apel (nu contestatie),adică procesul se va judeca la o instanța superioară.Daca nu vretti să apelați la un avocat e complicat să înțelegeți,iar pt noi e complicat să va raspundem ghicim la ce anume va referiți dvs.
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea sa se faca dreptate?! claudya_claudy@yahoo.com claudya_claudy@yahoo.com strabunica mea a murit in 2000 parinti mei au fcut un contract de vanzare cumparare intre ea si ei pe toata averea casa cu gradina 2000metri patrati si pamant ... (vezi toată discuția)
Actul de succesiune pe terenuri este valabil si pentru cel pe casa? GEKO17 GEKO17 Buna seara. Am o mare dilema, sper sa ma ajute cineva. Incerc sa fiu cat mai scurt posibil. E vorba de un act notarial, o succesiune facuta (intentionat?!) ... (vezi toată discuția)
Teren fără cale de acces. bună tuturor, am nevoie de un sfert, ... Ioan_13 Ioan_13 Teren fără cale de acces. Bună tuturor, am nevoie de un sfert, de ajutorul vostru. Am cumpărat de la mătușa mea o suprafață de teren de 16 ani, în ... (vezi toată discuția)