avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara ! As dori sa stiu daca as avea vreo sansa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara ! As dori sa stiu daca as avea vreo sansa in contestarea ...

Buna seara !
As dori sa stiu daca as avea vreo sansa in contestarea unei eventuale amenzi primite in caz ca nu imi montez repartitoare de caldura ,daca pot sa ma leg de faptul ca mi se incalca dreptul la proprietate etc.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicolaevciuca , utilizator 10:15, 11 Noiembrie 2021
deci e doar o ambitie de a nu plati firma respectiva dar totusi cu 10% mai mult decat ceilalti?

am raspuns deja la intrebarea initiala si nu opresc pe nimeni sa raspunda.....doar ca probabil ceilalti considera ca deja s-a raspuns din primul meu post..........puteti contesta pe orice motiv dar nu vad vreo sansa sa anulati o eventuala amenda
Buna ziua,puneti gigacalorimetru pe fiecare calorifer si ati rezolvat legal problema,repartitoarele de la ISTA si TECHEM nu sunt bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobilul are 120 apt. din care numai 16 apt. din constructie, ... Asociatia de Proprietari N. Balcescu Asociatia de Proprietari N. Balcescu Imobilul are 120 apt. din care numai 16 apt. din constructie, nu au logii (vedere spre Sala Omnia). Reabilitarea energetica a dus la inchiderea logiilor cu ... (vezi toată discuția)
Administratorul blocului nu este de acord cu montarea repartitoarelor. anomism anomism Administratorul blocului in care locuiesc nu este de acord cu montarea repartitoarelor de caldura si nu inteleg motivul acestuia. Cf legii 121/2014 privind ... (vezi toată discuția)
Impartire caldura cu repartitoare piticot20 piticot20 Buna ziua, Vin cu o rugaminte, tocmai am primit factura de la RADET cu incalzirea si habar nu am cum sa o calculez. La noi in bloc sunt repartitoare, pana ... (vezi toată discuția)