avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neexecutare completă a lucrărilor de renovare de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neexecutare completă a lucrărilor de renovare de către o firmă

Bună ziua, am renovat un apartament vechi cu o firmă de tip SRL. Nu s-au făcut modificări de compartimentare, spart pereți. S-a inlocuit faianta, gresia și parchetul vechi cu altele noi și s-a zugrăvit la alb. Însă, după predarea lucrării am observat multe defecte de finisare, de exemplu: ultimii 4-8 cm ai pereților sunt lasați nefinisați, pe un hol gresia e încheiată la cca 3 cm de la perete (a ramas gol), unele pervaze nu au fost îndreptate în urma scoaterii glafurilor vechi și montării de termopane. Am luat legatura cu reprezentantul firmei care a motivat refuzul reparațiilor pe motiv că: la pereții nefinisați am spus că voi monta plinte, la pervaze am spus că voi monta glafuri, și că pentru toate aceste operații el nu are/avea obligația să le facă. I-am făcut toate plățile conform contractului.
Ce aș putea face acum?
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2021
MihaOffice, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihaOffice , utilizator 09:44, 6 Noiembrie 2021
Mulțumesc!

gi-jane2 a scris:

va trebui sa va adresati instantei, contactat un avocat.
daca e firma, va puteti plange si la anpc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari de constructii-litigiu firma de constructii beneficiar Bogdan. A. M Bogdan. A. M Buna ziua, am angajat o firma de constructii pentru o lucrare de consolidare si finisare a imobilului la finalul lucrarii am constatat ca termenii contractuali ... (vezi toată discuția)
Incadrarea incorecta ContSters97289 ContSters97289 La data de 01.11.2007 , am fost angajat in cadrul I.S.U., in functia de zugrav-vopsitor cod C.O.R. 714102 , avand ca indatoriri in fisa postului ... (vezi toată discuția)
Promovarea conform legii 330/2010 ContSters97289 ContSters97289 La data de 01.11.2007, am fost angajat in urma promovarii concursului in cadrul I.S.U. “DUNAREA” al judetului Braila ca personal contractual ... (vezi toată discuția)