avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Speciment de semnătură
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Speciment de semnătură

Buna seara)
As vrea sa imi fac PFA, însă în lista de cate necesare am văzut că am nevoie de specimene de semnătură. Cum pot sa fac rost de el? Ar trebui sa merg la un avocat?
Și încă una care nu îmi este clară, este "informații din cazier". Unde ar trebui sa merg ? La ANAF?
Va voi fi foarte recunoscătoare, daca mă veți ajuta))
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 09:58, 5 Noiembrie 2021
Buna ziua,

Pe durata stării de alertă este suficient un specimen înscris sub semnătură privată, însemnând că puteți completa, imprima și semna modelul de pe site registrului comerțului pe care îl depuneti.

Referitor la cazierul fiscal, nu trebuie sa depuneți dvs nimic. Exista protocol între registrul comerțului și anaf, astfel că îl obțin ei.
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare infiintarii srl praporgescu praporgescu 1. Declaratia asociatului /administratorului trebuie autentificata de notar sau este suficient ca inscris sub semnatura privata? ( declaratia cu privire la ... (vezi toată discuția)
Informatii desschidere firma franciscanul franciscanul buna seara, Doresc sa deschid o firma si as avea mai multe intrebari in legatura cu demersurile pe care trebuie sa le fac in consecinta. 1 Am o datorie ... (vezi toată discuția)
Cesiune catre persoana juridica straina Remus_ro Remus_ro As dori sa aflu unele detalii legate cesionarea partilor sociale catre o persoana juridica straina. Informatiile de la Registrul Comertului au fost ... (vezi toată discuția)