avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Avem un copil de 10 ani și vrem sa divorțăm amiabil ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Avem un copil de 10 ani și vrem sa divorțăm amiabil ...

Buna ziua! Avem un copil de 10. ani și vrem sa divorțăm amiabil la notar, dar eu as vrea sa facem și partajul tot amiabil având de împărțit o casa și un apartament. Am cazut de acord să rămân eu cu casa și ea cu apartamentul care e luat cu credit ipotecar, dar soția spune ca nu se poate face schimbul pentru ca ea e in biroul de credit și nu se poate trece apartamentul pe numele ei, ca trebuie sa așteptăm până se vinde. Eu nu vreau sa mai aștept, ce pot face? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:09, 21 Aprilie 2022
Credeți ca trebuie să mă duc cu un avocat la notar când vom face partajul, astfel încât să nu fiu păcălit in vreun fel?
Da, puteti face si asta. Totusi, stabiliti cu fosta inca de acasa, clar, cum împărțiți, ca sa nu ca treziti la notar ca nu e de acord.
Ultima modificare: Marți, 30 Noiembrie 2021
gi-jane2, moderator
Revin cu o întrebare: in momentul partajului, când îmi lasă ea casa iar eu apartamentul, se poate face act de vânzare cumpărare cu mama mea, sau va fi o problema având copilul?
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2022
Brighi53, utilizator
Și încă ceva, va rog!
Daca ea nu e in țară se pot semna actele cu tatăl ei daca are procură de la ea?
da, tatal ca imputernicit, semneaza pt ea.
ce legatura are partajul cu mama dvs ?
nici copilul nu are legatura cu partajul.

Alte discuții în legătură

Divort , partaj apartament cumpărat cu credit 1gabry 1gabry Daca eu am luat in credit de la banca cu sotia garant in timpul casniciei si am cumparat un apartament pe numele amundorora si nu a trecut decat un an de la ... (vezi toată discuția)
Partaj coproprietari (utilizatori) buna ziua! un prieten (bogdan) ... vitalsmart vitalsmart Partaj coproprietari (utilizatori) Buna ziua! Un prieten (Bogdan) a cumparat, impreuna cu prietena lui (Anca) , un apartament prin credit ipotecar. Cei ... (vezi toată discuția)
Divort cu intelegere, credit ipotecar AdrianaM AdrianaM Buna seara, am o intrebare, in ce masura poate o persoana care divorteaza si care a achizitionat un apartament in perioada casatoriei cu un credit ipotecar sa ... (vezi toată discuția)