avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Se aplica retinere impozit si contributii pentru ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Se aplica retinere impozit si contributii pentru indemnizație detașare spital Covid conform l136/2020?

Bună ziua! Indemnizația pentru detașarea unui asistent medical la alt spital care este suport Covid, pe perioada stării de alerta se calculează în baza legii speciale 136/2020, 50% din salariul de incadrare. Am înțeles ca legea organica prevalează în fata legii ordinare, dar... nu se precizează dacă se impozitează sau se rețin contribuții. Deci.. respect și codul fiscal și aplic conform lui impozitare și retineri contribuții sau virez angajatului pentru detașare întreaga suma calculata 50% din salariul de incadrare?
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2021
MLM1976, utilizator
Cel mai recent răspuns: MLM1976 , utilizator 07:31, 1 Decembrie 2021
Nimeni? Nicio parere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o problema cu angajatorul in ceea ce priveste salariul. ... adi.h adi.h Buna ziua, Am o problema cu angajatorul in ceea ce priveste salariul. Sunt medic rezident angajata la un spital de stat si lucrez cu pacienti covid. ... (vezi toată discuția)
Angajatorul imi refuza sporul de covid si/sau sporul de detasare ... adi.h adi.h Angajatorul imi refuza sporul de covid si/sau sporul de detasare Sunt medic rezident, Lucrez cu pacienti covid si am pontajul de la spitalul unde m-am ... (vezi toată discuția)
Retineri ale contributiilor angajatilor srelu srelu as dori sa stiu daca indemnizatiile de detasare ce includ cazarea, masa si deplasarile saptamanale la domiciliu, se supun sau nu retinerilor ptr. CAS, Fond de ... (vezi toată discuția)