avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pot sa scot din evidenta clienti incerti?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pot sa scot din evidenta clienti incerti?

Sunt un SRL cu TVA la incasare. Am in contabilitate clienti incerti care sunt in insolventa. Am trecut in contabilitate in contul 4118 Clienti incerti in anul 2019. Cum pot sa scot din evidenta avand in vedere ca in urma hotararii judecatoresti nu sunt sperante de recuperare a sumelor.Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Operare contabila a facturilor neincasate ale clientilor aflati in insolventa lucian cipere lucian cipere Avem cativa clienti ale caror facturi sunt neincasate si ei au fost declarati in insolventa prin sentinte definitive. Cum se opereaza in contabilitate ? Se ... (vezi toată discuția)
Provizioane clienti incerti carmen carolina carmen carolina Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca este corecta inregistrarea in cazul unei creante in valoare de 476 lei (cu TVA) neincasata intr-o perioada mai mare de ... (vezi toată discuția)
Modalitati reglare tva din facturile emise societatilor in faliment sau dizolvate Roland Mindrila Roland Mindrila Conform pct. 56 alin. (3) din Reglementarile contabile conforme cu Directiva a IV-a a Comunitatilor Economice Europene aprobate prin OMFP 3055/2009, evaluarea ... (vezi toată discuția)