avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cand vede un creditor la vanzarea la licitație a unui ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cand vede un creditor la vanzarea la licitație a unui imobil ...

Cand vede un creditor la vanzarea la licitație a unui imobil ca acesta nu se indestuleaza? As vrea sa stiu care este exact momentul cand ma pot astepta ca executorul sa se indrepte asupra altor imobile.
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 10:35, 25 Noiembrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Depinde de cuantumul creantei creditorului si de valoarea imobilului evaluat in cadrul dosarului de executare silita, daca dupa vanzarea bunului creanta nu se acopera, executarea silita continua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit ipotecar ypohs ypohs Am un credit cu ipoteca , din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa fiu la zi cu rata ramanand restant . Ipoteca este pe un teren de 500mp si doua ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil ipotecat prin depunerea creantei in contul pretului CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna ziua. Doresc sa incep executarea silita a unui debitor, ce detine un imobil ce are inscrisa o ipoteca de rang I pt. suma de 70.000, in favoarea unei ... (vezi toată discuția)
Credit- executare silita imobil cristitotora cristitotora Pentru un credit de nevoi personale pot fi executate silit bunurile imobile ale creditorului? (vezi toată discuția)