avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, aș dori un răspuns foarte clar la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, aș dori un răspuns foarte clar la întrebarea mea ...

Bună ziua, aș dori un răspuns foarte clar la întrebarea mea dacă se poate. Mama mea locuiește la sat, iar vecinul și-a construit o casă la un metru de gardul ce separă cele doua proprietăți, iar casă mamei este mult mai înaltă ca a vecinului. Întrebarea mea este: mama este obligată să-și pună aripioare pe acoperiș pentru zăpadă? În cazul care va fi zăpadă multă ea va cădea pe jumătatea acoperișului vecinului. Legea impune asta? Eu fiind în străinătate și ea este o femeie în vârstă nu știe unde sa se intereseze. Mulțumesc anticipat pt răspunde de la cineva din domeniul legii.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:04, 26 Noiembrie 2021
chiar daca nu isi construia vecinul casa, nici asa nu avea ce sa caute zapada de pe casa mamei, in curtea vecinilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinul julia_chi julia_chi Detin o casa intr-o zona de munte ai am in spate si pe latura de nord acelasi vecin, iar in fata strada si doar pe jumatate din cealalta latura un alt vecin. ... (vezi toată discuția)
Acoperisul unei anexe peste gardul comun radupe radupe Buna ziua! Indraznesc sa va deranjez cu o intrebare si sa va multumesc pentru timpul acordat! Detin o locuinta P+M construita in 2008,aflata cu zidul lateral ... (vezi toată discuția)
Acoperis casa, peste gardul despartitor intre vecini cornel12x cornel12x Am o intrebare, daca ma puteti lamuri.Am un vecin care a construit peste gardul care ne desparte acoperisul casei lui de peste4ani.Am fost la Politie,au spus ... (vezi toată discuția)