avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Abuz primărie?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Abuz primărie?

Abuz primărie?Poate primăria să înregistreze un contract de vânzare cumpărare auto sosit de la alta primărie fara a verifica dacă datele personale ale "cumpărătorului" sunt reale să să îl notifice?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 10:10, 27 Noiembrie 2021
Contractul de vanzare-cumparare auto (semnat de ambele parti) se inregistreaza la Directia de impozite si taxe locale, vanzatorul radiaza masina in temeiul acestui contract, iar cumparatorul o inregistreaza apoi pe numele lui la ditl de care apartine.
Nu e niciun abuz si nu notifica ditl pe nimeni, partile se duc si fac demersuri in acest scop.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina cu, contract de comodat? cedrrew cedrrew Am dat o masina unei persoane in baza unui contract de comodat care a expirat in luna ianuarie a.c.,iar dupa expirarea contractului persoana respectiva nu a ... (vezi toată discuția)
Tzeapa la cumparare masina sh bbusiness bbusiness Am avut intentia sa cumpar un auto SH de la un vanzator aflat in alta localitate. Acesta mi-a cerut copie dupa CI ca sa poata completa fisa de ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina (sh) si nu am primit fiscalul auto! Valentina199 Valentina199 Buna ziua!Am cumparat zilele trecute o masina de pe net neintamtriculata.M-am dus am semnat actele vanzare-cumparare,am platit etc..Am vrut sa ma duc sa o ... (vezi toată discuția)