avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decizie acces drum cota indiviza
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decizie acces drum cota indiviza

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema.

Sunt proprietara unei locuinte situata intr-un complex format din 100 de locuinte insiruite deservite de un drum privat detinut in cota indiviza de toti ce 100 de proprietari.
Asociatia de proprietari a decis prin adunare generala sa permita accesul/tranzitul unor vecini ce locuiesc intr-un bloc din apropriere.
Este legitima aceasta decizie in conditiile in care nu toti proprietarii au fost de acord?
Mentionez ca drumul trece foarte aproape de locuinte, la mai putin de 5m si sunt deranjata de praful si zgomotul produs. As vrea sa stiu daca am sanse ca aceasta decizie sa fie contestata.

Zi buna tuturor.
Mihaela.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Noiembrie 2021
GAMihaela, utilizator
Cel mai recent răspuns: GAMihaela , utilizator 20:26, 27 Noiembrie 2021
Conform dispozitii in vigoare,hotararile in cadrul adunarilor generale ale membrilor proprietari se iau prin votul majo=ritatii participantilor
Asta chiar daca decizia ii defavorizeaza pe o parte din membrii asociatiei?


ynocentta a scris:

Conform dispozitii in vigoare,hotararile in cadrul adunarilor generale ale membrilor proprietari se iau prin votul majo=ritatii participantilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc intr-un complex de case iar accesul la ele ... NouvelUtilisateur NouvelUtilisateur Buna ziua, Locuiesc intr-un complex de case, accesul la ele fiind facilitat de un drum privat detinut in cota indiviza egala de catre toti proprietarii ... (vezi toată discuția)
Utilizare drum acces condominiu CBG76 CBG76 Buna ziua, In ce masura poate o asociatie de proprietari sa restrictioneze accesul cu masina intr-un complex rezidential, permitandu-l doar pentru ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorul deține majoritatea pentru că nu sunt vândute toate apartamentele, și a impus conducerea asociației de proprietari la ședința de constituire. e legal ce se întâmplă? Testuser1 Testuser1 Buna ziua, Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou. Blocul are 89 apartamente si 74 spatii de parcare. Pentru ca nu sunt vandute toate, dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)