avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, multumesc anticipat de ajutor, Puteti va ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, multumesc anticipat de ajutor, Puteti va rog sa ma ...

Buna ziua, multumesc anticipat de ajutor,

Puteti va rog sa ma ajutati cu o cerere model de conexare a doua dosare de executare silita de la doi creditori diferiti pe acelasi bun imobil, apartamentul meu?
O adresez instantei mele de domiciliu, nu? Si ce anume acte sa anexez la aceasta cerere? Am un certificat de grefa mai vechi de la primul dosar. Trebuie sa fie actualizat? Este dosarul la instanta unde fac cererea, e o contestatie la executare suspendata.

Alte discuții în legătură

Executare silita la adresa gresita Beethoven Beethoven Buna ziua, Am aflat din surse neoficiale ca, pe numele meu si al codebitorului, la un credit ipotecar, s-a deschis dosar de incuviintare silita in doua ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune av.T.M. av.T.M. Buna. Am facut o cerere de suspendare a executarii si mi s-a respins. Imi spune-ti va rog pentru restituirea cautiunii ce pasi trebuie sa urmez? De ce acte am ... (vezi toată discuția)
Cerere de conexare dosare smeagull smeagull Buna ziua, Speta: am fost nevoit sa promovez, intr-o executare silita, 3 cereri diferite catre instanta de executare. Prin urmare, am urmatoarele 3 dosare ... (vezi toată discuția)