avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De ce plătim salariile administratorului, casierului, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De ce plătim salariile administratorului, casierului, contabilului, la ...

De ce plătim salariile administratorului,casierului ,contabilului,la m.p. . Pana la aparitia Legii 196 2019 se plăteau la nr.persoane . Când s a luat aceasta hotărâre nu trebuia facuta o sedinta la care sa participe si locatarii.
Daca- i plătim pe acestia la m.p. care este diferența ,intre un zugrav sau o firma de curățenie care executa intraseră lucrări la m.p. Nu vad logică ,daca ma puteti ajuta sa inteleg .
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:11, 29 Noiembrie 2021
1-
Pana la aparitia Legii 196 2019

Legea nr 196 a intrat in vigoare in anul 2018
2-Indemnizatiile personalului angajat ,in cazul asociatiilor de proprietari,conform disp L nr 196/2018 se achita in raport de cota parte indiviza
3-:
Când s a luat aceasta hotărâre nu trebuia facuta o sedinta la care sa participe si locatarii.

Locatarii nu detin autoritatea si competenta sa dispuna hotarari contrare dispozitiilor in vigoare
Daca un apartament este nelocuit, administratorul tot face calculul intretinerii, contabilul verifica, femeia de servici face curat....de aceea se platesc pe cota parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli intretinere la un apartament nelocuit remier remier Ce lege stabileste calcularea intretinerii pentru un apartament nelocuit pe perioada verii daca plec la o casa de vacanta pana in toamna cand vine frigul, si ... (vezi toată discuția)
Salarii-criterii de repartizare mitzmi mitzmi Cum se repartizeaza salariul (sau conventia) pentru \"femeia de serviciu\", pe nr.persoane sau pe cota indiviza? Poate com. exec., presedintele, adunarea... ... (vezi toată discuția)
Salariu femeie de serviciu alex1980 alex1980 Buna ziua As vrea sa stiu cum se repartizeaza salariul femeii de servici? Pe cota indiviza sau pe nr de persoane. Uitandu-ma in norma de aplicare ... (vezi toată discuția)