avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Investitii- cheltuieli de capital
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Investitii- cheltuieli de capital

Investitii- cheltuieli de capital
Daca o institutie are aprobata prin Nota de Fundamentare o valoare la investitii pentru achizitioanrea unui numar de x bucati calculatoare, dar, conform bugetului de venituri are disponibilitati pentru un nr. mai mic de bucati, se pot achizitiona mai putine bucati decat nr. aprobat prin nota de fundamentare?
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Modificare valoare contract ZUZA 2 ZUZA 2 Bună! Am finalizat o cerere de oferte cu variantă finală de licitaţie electronică cu o valoare a contractului conform alocaţiiolor bugetare ... (vezi toată discuția)
Defalcare sume in unitatile de invatamant preuniversitar - conform ... lacramioara81 lacramioara81 defalcare sume in unitatile de invatamant preuniversitar - conform art. 105 alin. (2) din Legea 1/2011: Finanţarea complementară se asigură din bugetele ... (vezi toată discuția)
Cumparare actiuni de catre un ong Crisstel Crisstel Buna seara. Este posibila investirea in actiuni de catre un ONG cu scopul de a primi dividende? Daca se poate, care este modalitatea legala si eventual, ... (vezi toată discuția)