avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara!in 26.11.2019 an fost condamnat la 1.6 ani ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara!in 26.11.2019 an fost condamnat la 1.6 ani de inchisoare ...

Buna seara!in 26.11.2019 an fost condamnat la 1.6 ani de inchisoare cu executare pt favorizarea infractorului care s-a suprapus cu o pedeapsa de 6 luni pt posesie de droguri de risc si de mare risc pt consum propriu.am fost eliberat pe 03.11.2020.pe data de 06.11.2021 am intrat in coma din caua unei dupradoze de metadona si am ajuns la UPU iar acolo asupra mea au fost gasite 4 pastilede metadona pentru care nu sm prescriptie si 1 gram de canabis.este posibil sa pot evita pedeapsa cu executare?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:13, 5 Decembrie 2021
Buna seara! Dvs sunteti in recidiva postexecutorie, caz in care limitele speciale ale pedepsei prevăzute de lege pentru noua infracţiune se majorează cu jumătate, caz in care cred ca nu mai are vreun rost sa va raspund la intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o întrebare astăzi ma prins cu un joint “cui”, ... Vladfl Vladfl Buna ziua, am o întrebare astăzi ma prins cu un joint “cui”, ieri am ieșit din perioada de supraveghere am avut suspendare 2 ani pentru trafic de ... (vezi toată discuția)
Cand se intelegere stare de recidiva? daca am facut o noua fapta ... Costinmudure11 Costinmudure11 Cand se intelegere stare de recidiva? Daca am facut o noua fapta care e pedepsita cu un an sau mai mult? Daca fapta este incadrata 1 luna 1 an, sunt in stare ... (vezi toată discuția)
Recidiva postcondamnatorie Ioana Ungureanu Ioana Ungureanu Buna seara! Am nevoie de o parere in ceea ce priveste tratamentul sanctionator al recidiviei postcondamnatorii: inculpatul X savarseste o infractiune de ... (vezi toată discuția)