avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara. Vă scriu aceasta rugaminte cu multă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara. Vă scriu aceasta rugaminte cu multă speranță ...

Bună seara. Vă scriu aceasta rugaminte cu multă speranță și multă încredere în dumneavoastră. Urmăresc acest forum de mai mult timp, însă acum am dat de o problemă pe care nu știu cum aș putea să o rezolv, sunt disperat. În urmă cu două luni am fost cu câțiva tovarăși în mall, iar aceștia mi-au furat codul QR privind certificatul COVID. Nu aș fi știut acest lucru dacă acum două săptămâni nu m-aș fi întâlnit la intrare într-un magazin cu o persoană pe care nu o cunoșteam, iar aceasta a arătat codul meu QR. După acest episod am făcut conexiunea cu acei tovarăși. De la această întâmplare mă simt foarte nesigur, nu știu ce aș putea face ca să stopez acele persoane care îmi folosesc certificatul meu cu rea-voință. Am încercat să șterg certificatul dn cont și să generez altul, dar fără rezultat, acesta tot este recunoscut de aplicația Check DCC. Dacă aveți idee cum aș putea să rezolv aș fi foarte recunoscător, sunt disperat și mă simt în nesiguranță. Mulțumesc frumos și vă urez o seară frumoasă!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:14, 5 Decembrie 2021
Bună seara. Cum vi l-au furat? Cum se fura astea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina furata sabina.mariana sabina.mariana buna ziua am cumparat acuma 2 luni de zile un passat de la o persoana din suceava, masina fiind inmatriculata in olt. Domnul de la care am cumparat-o a fost ... (vezi toată discuția)
Complice de talharie . georgianamire georgianamire Am o intrebare care ma macina de ceva timp , in urma cu aproximativ un an de zile avand varsta de 16 ani am comis o magarie cu un tovaras de al meu . El mi-a ... (vezi toată discuția)
Mesajele de pe forum pot fi folosite impotriva utilizatorilor? ContSters122481 ContSters122481 Buna ziua. Vreau sa stiu daca orice speta prezentata de catre orice utiilzator, speta in adevaratul sens al cuvantului, indiferent de genul ei poate sa aiba ... (vezi toată discuția)