avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Confiscare grinder
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Confiscare grinder

Buna ziua.
Acum o saptamana in jurul orei 11 am fost opriți de niste domni polițiști pe strada pentru o percheziție corporala, asta pe lângă verificarea certificatului verde si pentru a ne lua datele. Unul dintre polițiști a gasit la un prieten un grinder care mirosea a marijuana dar nu conținea nimic in el, iar niciunul nu dețineam asupra noastră niciun fel de drog. Grinder-ul a fost confiscat si nici macar nu ne-au intocmit vreun proces verbal sau sa ne duca la secție, ne-au lasat sa plecam dupa ce i-a fost confiscat grinder-ul prietenului meu, nici macar nu ne-au cerut vreun numar de telefon.
Intrebarea mea este următoarea, are ce sa ni se intample in cazul de fata?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
benj, utilizator
Cel mai recent răspuns: benj , utilizator 22:28, 9 Decembrie 2021
Cati ani aveti? fiecare
Peste 18 fiecare dintre noi
Adica 18 ani si o luna? Probabil ati fost iertati. Ramane de vazut daca veti primi invitatie sau nu.
20-21 cam acestea sunt vârstele noastre.
si eu cred ca n-avem de ce sa ne facem probleme deoarece nu ne-a fost făcut niciun proces verbal si nici nu au folosit manusi sau alte lucruri cand au luat grinder ul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie marijuana GabelloBtg GabelloBtg Am fost perchezitionat de catre jandarmerie si s-a gasit asupra mea un \"dispozitiv de maruntit\" numit Grinder si un plic cu cateva firicele de tutun. Nu sunt ... (vezi toată discuția)
Probleme cu politia Anonimus0519 Anonimus0519 Buna. Am avut anul trecut un caz cu prietenul meu. A avut doar 17 ani deci a fost minor, folosea un scuter(motoreta) fara permis. L-a prins politia si i-a ... (vezi toată discuția)
Detinere cannabis consum axv222 axv222 Buna ziua, acum 2 seri un prieten a fost oprit în trafic de un echipaj de politie. I s-a efectuat un drugtest care a iesit negativ, însă în urma ... (vezi toată discuția)